JUST MARRIED!!! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Henri & Roelofke Cooiman - WaarBenJij.nu JUST MARRIED!!! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Henri & Roelofke Cooiman - WaarBenJij.nu

JUST MARRIED!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Henri & Roelofke

08 Oktober 2009 | Frankrijk, Parijs

Na bijna een maand zijn we dan eindelijk beland op internet. Wij, Roelofke en Henri “Cooiman” kijken terug op een méér dan HEER-lijke bruiloft! Voor 9.9.9 wisten wij niet dat zo ontzettend genieten mogelijk was! Wat was de High Tea beautifull, de BBQ lekker en feesten met de Heer en de rest op het ronde podium leuk! De dienst (die iets langer duurde ;) was overweldigend. Dat wij zo die dag met God en jullie geliefde mensen mochten beginnen, maakte dat de dag voor ons al geslaagd was! Mede door jullie is deze dag van een sprookje uit gekomen. Vanuit France zijn wij nog steeds aan het nagenieten, pff.

Vanuit ons hart … bedankt!

Bless, HeRo

ps. Vanwege het langzame internet is het nog niet mogelijk om meer foto's hier te plaatsen, maar dat komt zsm.

• 08 Oktober 2009 - 17:23

Maarten:

ha Hero! jullie ook bedankt! ik vond t echt super! ik hoop dat jullie echt 100% genieten, maar kan me er niets bij voorstellen dat t niet zo zou zijn! ik ben wel erg benieuwd naar foto's van 9-9-9, dus als die ergens online staan, laat maar weten waar!
    nou veel liefs en zegen!
    groetjes
    maarten

• 08 Oktober 2009 - 19:23

Roy:

da was zekers een mooi feestje! dikke vette mzzl

Verslag uit: Frankrijk, Parijs

Henri & Roelofke

Wij zijn HeRo, Henri en Roelofke. Trouwen op 9.9.9 en willen dan op een lange honeymoon naar Frankrijk, Spanje, Italie en Zuid Afrika en... Ons doel voor deze reis is elkaar beter leren kennen en God beter leren kennen. Ontdekken wat God met ons leven wil is wat we willen. Gods dreams come true!

Actief sinds 28 Juli 2009